Warning: Undefined variable $ub in /customers/f/0/d/hammerbakkerrunners.dk/httpd.www/phplib/browser.php on line 82 Warning: Undefined variable $ub in /customers/f/0/d/hammerbakkerrunners.dk/httpd.www/phplib/browser.php on line 94 Warning: Undefined variable $ub in /customers/f/0/d/hammerbakkerrunners.dk/httpd.www/phplib/browser.php on line 110 Om at løbe i klub | Hammer Bakker Runners - Vodskov Motionsløbeklub

facebook icon endomondo icon
 

Vodskov Motionsløbeklub

Tanker om at løbe i klub eller for sig selv

Samarbejdspartnere:


Siden 1. januar har vi løbet

km

Siden 1. januar har vi gået

km
 

Fødselsdagsflag

Dagens fødselar:

Tinamaria Jensen


Tanker om at løbe i klub eller for sig selv

Træningskalender

Træning:

Onsdage kl. 17:00 og søndage kl 10:00

Mødested: Vodskov Hallen, Brorsonsvej
 
Er du ikke medlem, er du naturligvis velkommen til at møde op, løbe med og se om HBR er noget for dig!

Foto: Bo Stilling

Det meste af HBR ved vores første føllesspisning. Foto: Bo Stilling

Ofte, når jeg løber i byen eller skoven og møder andre løbere, spørger jeg om de ikke vil vøre med i vores løbeklub. De der ikke er interesserede siger for det meste, at de foretrækker at løbe alene. Og det er der jo mange gode grunde til. For mange af os er det en udfordring at få arbejde, fritid, familie og løb til at gå op i en højere enhed, og ofte ender det med at man løber en tur kl. 22:30 en tirsdag aften.

Men er det uforenligt med at være i løbeklub?

Det synes jeg ikke! Jeg løber selv rigtig mange km alene, og jeg løber mange af dem på skæve tidspunkter. Og når jeg møder op i klubben og træner sammen med andre er det selvfølgelig for at få en god løbeoplevelse i et tempo og distance som matcher mine behov. Gerne ender det med at jeg presser mig selv lidt mere end hvis jeg havde løbet alene; og andre gange gør det den anden vej.

For mig handler det om at stille nogle rammer til rådighed, som man benytte sig af, når man har mulighed for det.

Men det siger næsten sig selv, at man ikke i klubregi vil kunne træne til en halv eller hel marathon. Det kræver mange timer, hvor man løber alene eller måske sammen med en løbe-buddy, som man har fundet i HBR, og som man tilfældigvis matcher godt med, socialt og fysisk.

I HBR vil vi gerne stille rammerne til rådighed for dig. Rammer som du kan bruge i det omfang tiden tillader det. Og det er vores håb, at kontingentet har en størrelse at alle kan være med, også selvom man kun bruger rammerne en gang om måneden.

Vi glæder os til at se dig!

Kasper Vork Steffensen, medstifter af HBR

Copyright | Hammer Bakker Runners 2011 - | Valid XHTML 1.0 Strict